Çelik Raf sistemleri

Çelik raf sistemleri ; Cıvatalı Sistemdir; Her bir tablaya 4 Adet cıvata takımı kullanılmaktadır. Kurulum yapıldıkdan sonra Üniteler kendi aralarında bir birilerine vidalanmaktadır. Profillerin alt kısmına Plastik Taban takılmaktadır. Ürünler Elektrostatik toz boyalıdır ve Standart RAL 7046 Gri renklidir. Çelik raf Pratik sökme ve takma yapılmaktadır. Ekonomiktir, Dayanıklı ve en ucuz raf sistemleridir. Sökme takma işlemi yaparak yeni depo veya arşivinizde uzun süre kullanabilirsiniz. Zamanla deforme olan tablalar yenisi ile değiştirilmektedir. Çelik raf sistemleri Genel olarak arşiv rafı ve hafif depolamada kullanılmaktadır.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

market raf sistemleri-raf-teknikraf.com-çelik raf- çelik raf sistemleri-metal raf-metal raf sistemleri-askılık modelleri-raf sistemleri-raf sistemleri-dosya dolapları-soyunma dolabı-klasör rafı-arşiv rafı-kumaş rafı-kumaş raf sistemleri-lastik rafı-mini rack raf-raf sistem-raf sistemi-raf sistemleri gaziosmanpaşa-raf sistemleri bayrampaşa-raf sistemleri etiler-raf sistemleri-raf-raf sistemleri kıbrıs-depo raf sistemleri-çelik raf - raf sistemleri - metal raf - klasör rafı - çelik raf raf sistemleri-çelik raf